Mediniai nameliai vaikams su čiuožykla nauda vaikams

Šių dienų pagrindinė problema yra vaikų priklausomybė technologijoms. O tai tampa vis aktualiau jaunesnio amžiaus vaikams. Jau galima pastebėti dviejų metų vaiką, kuris negali pavalgyti be telefono ar filmuko per televizorių. Ir tai ne tik kad priklausomybė, bet ir žala mažylio sveikatai. Prastėja regėjimas, blogėja laikysena ir formuojasi netaisyklinga laikysena, vaikai praranda bendravimo įgūdžius. Todėl norisi kad vaikai daugiau praleistu lauke laiko, bet kaip tai padaryti? Šių dienų pagrindinis klausimas turi lengva atsakymą – mediniai nameliai vaikams su čiuožykla. Šių namelių nauda matuojama į tiesioginę ir prevencinę.

Mediniai nameliai vaikams su čiuožykla

Tiesioginė nauda vaikų sveikatai

Kiemuose kuriuose vaikai turi savo nuosavus namukus vaikams jie turi įdomios veiklos, kas juos atitraukia nuo kompiuterių. Nameliai padeda ne tik gerai praleisti laiką gryname ore, bet kartu ir sportuojant bei bendraujant su bendraminčiais. Lankstant ir žaidžiant gryname ore gerėja vaikų fizinė ir emocinė būklė. Mediniai nameliai vaikams su čiuožykla praskaidrina vaikų žaidimus lauke gryname ore.

Prevencinė nauda vaikų sveikatai

Kadangi vaikai daugiau laiko praleidžia lauke, jie ne tik kad pasportuoja, bet ir negadina savo regėjimo. Kadangi vaikai nesėdi prie kompiuterių susikūprinę ir nežiūri į ekraną valandų valandas. Todėl vaikams tai dviguba nauda.

Medinių namelių vaikams kokybė

Mediniai nameliai vaikams gaminami iš medžio. Natūralaus spygliuočio medienos lentos yra džiovinamos atrenkamos ir impregnuojamos. Šitaip paruošta mediena yra puiki konstrukcinė medžiaga lauko sąlygoms ir yra ergonomiška. Todėl nameliai pagaminti iš pušies ir eglės suteikia jaukumo ir yra ilgaamžiai. Derėtų nepamiršti, jog nameliai tarnauja daugiau nei dešimt metų, todėl taupyti perkant medinį namelį nederėtų.

Ypatingas dėmesys surinkimui

Namukų gamintojai ypatingą dėmesį skiria surinkimui. Supranta, jog kartais surinkimas gali būti problematiškas jeigu namelį užsisako moteris. Todėl gamintojai teikia surinkimo paslaugą visoje Lietuvoje, kas namelių pirkimo procesą palengviną ir daro patrauklų klientams. Todėl nereikia pirkti jokių įrankių ir nereikia žinių, o tiesiog papildomai sumokėti nustatyto dydžio sumą už surinkimą. Kadangi gamintojai atvažiuoja surinkti jie tuo pačiu ir atveža namelį pas jus į kiemą, todėl pristatymu didelių gabaritų kroviniu jums rūpintis nereikia.

Mediniai nameliai vaikams kaina

mediniai nameliai vaikams su čiuožykla kaina susideda iš kelių aspektų. Tai jo dydžio ir priedų komplektacijos. Jeigu planuojate ekonomiškesnį variantą, rinkitės su mažiau priedų, bei namelį mažesnį. Norint sutaupyti taip pat galite pirkti žiemą. Kadangi investicija į visą vaiko vaikystę, rekomenduojame netaupyti ir nupirkti kuo pilnesnį namelį.

Mediniai nameliai vaikams su čiuožykla kaina